Trešdien, 28. septembrī, Ķīnā noslēdzās starptautiskais skaistumkonkurss Miss Bikini International 2011, kurā sīvā konkurencē titulu Miss Summer ieguva latviešu meitene Elīna Grundāne (attēlā).

"Visā konkursā kopvērtējumā esmu otrajā vietā. Man ir liels, skaists kronis ar no kristāliem izliktiem vārdiem "Miss Bikini"," savus atbalstītājus Latvijā īsi pēc uzvaras informējusi Elīna.

Konkursa laikā Latvijas pārstāve ieguva vēl kādu atzinību - dalībnieču talantu konkursā Elīna ar savu deju priekšnesumu ieguva trešo vietu. Šis panākums gan meitenei prasījis ne mazums pūļu, jo neilgi pirms priekšnesuma viņa traumējusi kāju.

"Četras stundas pirms uzstāšanās ģenerālmēģinājumā es sastiepu kāju un kaklu, jo nebiju labi iesildījusies. Nāca tuvāk konkursa laiks, bet man sāpēja arvien vairāk un vairāk. Bet neko - vienai meitenei bija ļoti stipras pretsāpju zāles, iedzēru tās, sapūta man frīzeri un dejoju," sociālajos tīklos lepojusies latviešu skaistule.

Miss Bikini International 2011 konkursā par uzvarētāju kļuva Polijas pārstāve, Miss Spring titulu ieguva meitene no Austrālijas, Miss Fall tituls tika Ķīnas pārstāvei, bet par Miss Winter atzīta dalībniece no Krievijas.

Grundāne, kura 2008. gadā ieguva "Vicemis Latvija" titulu, jau vairākus gadus ar panākumiem darbojas kā modele, kā arī ir pārstāvējusi Latviju starptautiskos konkursos - pērn viņa Ķīnā piedalījās konkursā Mis Friendship International 2010 jeb Mis draudzība, kur ieguva otro vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!