Foto: DELFI

Populārākā modele Latvijā Māra Kampernova (attēlā) šogad kļuva par māmiņu savam pirmdzimtajam bērniņam. Tikai piecus mēnešus pēc dzemdībām viņa jau atguvusi perfektu formu un šmaugu vidukli.

Veļas ražotāja Amoralle oficiālajā Facebook lapā publicēts pikants foto, kurā redzama Māra. Modele, tērpusies caurspīdīgā naktstērpā, iemūžināta apakšveļas zīmola veikaliņā, kurš atrodas Brīvības ielā.

Lai gan foto veidots tā, ka daļa Māras sejas nav redzama, bildītē grūti neatpazīt populāro modeli. Attēlā labi apskatāmas jaunās māmiņas ķermeņa aprises, un Amoralle pārstāvji momentuzņēmumu papildinājuši ar zīmīgiem vārdiem.

"The breastfeeding mom is a sexy mom" jeb "Mamma, kura baro mazuli ar krūti, ir seksīga mamma," vēstīts pikantā foto, kurš stundas laikā jau vairāk nekā simts reizes atzīmēts ar "patīk", aprakstā.

Jau vēstīts, ka tikai šī gada sākumā pašmāju medijos parādījās ziņas, ka slavenā modele ir apprecējusies un gaida pirmdzimto. Skaistule pēc kāzām pieņēma vīra uzvārdu un tagad dēvējama par Māru Sleju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!