Populārā latviešu skatuves māksliniece Samanta Tīna (attēlā), kura jau dažus gadus sabiedrību priecē ar savu muzikālo sniegumu un matu krāsas izmaiņām, nolēmusi izmēģināt spēkus arī citā jomā un piekritusi kāda veikala fotosesijai.

Tuvojoties gadu mijai, Samanta piekritusi veikala VIP Fashion Style aicinājumam un piedalījusies jaunāko kolekciju fotosesijā, ar spilgtu apģērbu un aksesuāru palīdzību iejūtoties patiesi modernas jaunietes tēlā.

Veikals VIP Fashion Style koncepcija ir saviem klientiem piedāvāt ekskluzīvas preces - katrs modelis veikaliņā pieejams tikai trīs eksemplāros, kas praktiski izslēdz iespēju uz ielas satikt tāpat tērptu cilvēku, un šī iemesla dēļ starp veikala klientiem ir vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki.

Samanta Tīna ar veikalu sadarbojas jau krietnu laiku, valkājot ekskluzīvo apģērbu un aksesuārus ne tikai ikdienā, bet arī izmantojot savos krāšņajos koncertšovos.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka Samantai Tīnai šis gads bijis dažādiem izaicinājumiem un sasniegumiem bagāts - gada sākumā viņa palika otrajā vietā Eirovīzijas nacionālajā atlasē, vasarā ieguva pirmo vietu Baltkrievijā notikušajā konkursā Slāvu bazārs, bet šī gada izskaņā viņa mainīja vizuālo tēlu un ar divām dziesmām iekļuva Eirovīzijas Latvijas atlases pusfinālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!