Foto: AFP/Scanpix
Marta sākumā Parīzes modes nedēļā daudzus pasākuma apmeklētājus pārsteidza kāds modelis, kura augumu un seju klāj tetovējumi, kas viņu padara līdzīgu trūdēt sākušam mironim.

Par savu straujo pasaules mēroga popularitāti 25 gadus vecais kanādiešu puisis Riks Dženests (attēlā) pateicību parādā ir ekstravagantajai amerikāņu dziedātājai Lady Gaga - tieši viņa Riku padarīja par zvaigzni, uzaicinot filmēties savā jaunākajā klipā Born This Way.

Modelis, kurš darbojas ar pseidonīmu "Zombie Boy", Parīzes modes nedēļā uz mēles iznāca Lady Gaga stilista Nikolā Formičeti nākamā gada pavasara/vasaras tērpu kolekcijas skatē un acumirklī izpelnījās lielu skatītāju interesi.

Lai gan tetovētais puisis atstāj skarbas un depresīvas personas iespaidu, viņa māmuļa Katerīna medijiem savu dēlu raksturojusi kā "klusu, mīļu un unikālu zēnu" un pastāstījusi, ka savu pirmo tetovējumu viņš uztaisījis 16 gadu vecumā, bet 17 gados pametis mājas.

Līdz aizvadītā gada janvārim puisis kā klaidonis dzīvojis Monreālā, kur viņš iztiku pelnījis dažnedažādos veidos - gan mazgājis logus, gan uzstājies kā dīvainītis vietējās cirka izrādēs. Lielāko daļu no saviem ienākumiem viņš tērējis jauniem tetovējumiem, bet neoficiālas aplēses liecina, ka līdz šim uztaisītie ķermeņa zīmējumi puisim izmaksājuši aptuveni 7000 dolāru.

Savulaik intervijās ķermeņu izdaiļotāju iecienītos preses izdevumos puisis atzinis, ka viņa tetovējumi esot radušies, iedvesmojoties no šausmu filmām, kuras viņš dievina, kā arī paudis apņēmību sava ķermeņa izdaiļošanu turpināt - viņa plānos ietilpst arī mēles gala iešķelšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!