Foto: Vida Press

Lai gan ASV prezidenta Donalda Trampa laulātā draudzene Melānija Trampa modes un stila kritiķiem reti likusi vilties, reizēm tomēr kļūdās arī labākās, un pirmā lēdija vairākkārt samulsinājusi ļaudis ar savu apavu izvēli.

Aizvadītajā nedēļā Tramps un viņa kundze bija devušies vizītē uz Lielbritāniju. Atgriežoties Baltajā namā, Melānija no helikoptera izkāpusi eleganta no matu galiņiem līdz papēžiem. Tiesa, stila eksperti norādījuši, ka šoreiz viņa, iespējams, nedaudz pārcentusies.

Ceļu no helikoptera uz Balto namu pāri zālienam Melānija mērojusi kurpju fanātiķu iemīļotā un arī pirmās lēdijas iecienītā zīmola "Christian Louboutin" apavos. – ekstravagantās, košās augstpapēžu laiviņās.

Raibie, ar smailo papēdi apveltītie apavi, pēc stila ekspertu domām, nebija pārāk gudra izvēle pastaigai pa zālienu.

Kā vēsta dažādi ārzemju mediji, Melānijai nācies tipināt uz pirkstgaliem un turēties vīram pie rokas, lai izvairītos no kurpju papēžu ieduršanās zemē.

Jāatzīmē, ka šī nav pirmā reize, kad modes lietpratēji kritizējuši Trampas apavu izvēli un to neatbilšanu pasākuma formātam. Tā, piemēram, pērn pirmā lēdija tika nonievāta par to, ka viņa koku stādīšanā piedalījās augstpapēžu kurpēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!