Ārzemju paparaci aizvadītajās brīvdienās kādā pludmalē izdevies iemūžināt skatus, kā populārā amerikāņu modele un aktrise Stefānija Seimūra (attēlā) kopā ar savu ģimeni izklaidējas un, tērpta pieticīgā miesas krāsas peldkostīmā, bauda peldes okeānā.

Fotogrāfijas tapušas kādā no Karību salām, kur 42 gadus vecā modele, kura savulaik vairākkārt tikusi ierindota starp planētas skaistākajām sievietēm, kopā ar savu ģimeni bija devusies baudīt atpūtu.

Seimūra bijusi divas reizes precējusies - pirmā laulība ilga tikai gadu, un tajā dzimis aktrises vecākais dēls. Pēc šķiršanās viņa kādu laiku tikās ar aktieri Vorenu Bītiju, kā arī grupas Guns N'Roses līderi Akslu Rouzu, ar kuru viņai izveidojās nopietnas attiecības, un mūziķis pat viņu bildinājis.

Modele filmējusies pāris šīs grupas videoklipos, un klīda runas par viņu saderināšanos, bet attiecības izjuka aktiera Čārlija Šīna dēļ - Rouzs modeli pieķēra sānsolī un viņu pameta, uzsākot tiesas procesu par goda un cieņas aizskaršanu.

1995. gadā daiļava apprecējās ar miljardieri Pīteru Brantu, ar kuru kopā audzina gan atvasi no pirmās laulības, gan divus šajās attiecībās dzimušos dēlus un meitiņu, kura pasaulē nāca pirms sešiem gadiem.

Seimūras modeles karjera bijusi ļoti veiksmīga - viņa sadarbojusies ar daudziem populāriem modes māksliniekiem un stila fotogrāfiem, bet viņas fotogrāfijas šo gadu laikā rotājušas aptuveni 300 žurnālu vākus.

Savu karjeru Seimūra sāka kā peldkostīmu modele, bet jau astoņdesmito gadu beigās viņa sāka sadarbību ar populāro apakšveļas zīmolu Victoria's Secret, un šī gada decembrī viņa iekļuvusi visu laiku seksīgāko "Viktorijas eņģeļu" saraksta 16. vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!