Foto: Publicitātes foto

Šī gada pavasarī plašu sabiedrības uzmanību izpelnījās Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Oļega Znaroka jaunākā meita Alise (attēlā), kura ir vienas no Latvijas prestižāko modeļu aģentūru Natalie modele.

Lai gan modes biznesā šobrīd 16 gadus jaunā pievilcīgā meitene ienākusi salīdzinoši nesen, pašmāju modeļu biznesa eksperti viņai jau prognozējuši spožu karjeru šajā grūtajā darbā.

Modeļu aģentūras Natalie dibinātājs un vadītājs Ēriks Meisāns sarunā ar izklaides portālu Mango savulaik atzina, ka populārā hokejista meita varētu kļūt par vienu no atpazīstamākajām Latvijas modelēm, kura veiksmīgi varētu startēt dažādās ārzemju skatēs un nest pasaulē Latvijas vārdu, un arī šobrīd Meisāns, kurš vienmēr ir pratis modeļu biznesā ievest jaunas un talantīgas meitenes, ir pārliecināts, ka Alisi gaida panākumi.

"Alisei šobrīd iet tiešām labi. Viņai gan visu laiku ir jāsavieno modeles darbs ar mācībām skolām, kas pilnīgi noteikti nav viegli, bet Alise veiksmīgi ar šiem uzdevumiem tiek galā," izklaides portālam Mango apliecināja Meisāns.

Skandalozā hokejista un viņa sievas Ilonas jaunākā meita Alise šobrīd mācās Herdera vidusskolas 11. klasē. "Kamēr meitenes mācās, viņas nevar pārāk daudz laika veltīt modeles darbam, līdz ar to sasniegumi ir tikai daļēji," jaunās meitenes līdzšinējos panākumus raksturo aģentūras Natalie vadītājs, liekot noprast, ka pēc vidusskolas diploma saņemšanas skaistās meitenes karjera modes biznesā varētu attīstīties daudz straujāk.

Alise jau vairākkārt ir saņēmusi piedāvājumus strādāt ārzemēs un mācību noteikto iespēju robežās devusies darba braucienos gan uz Itāliju un Spāniju, gan citām pasaules valstīm. "Tās meitenes, kas strādā tikai Latvijā, es neuzskatu par modelēm - tas ir amatieru līmenis," smaidot atzīst Meisāns.

Natalie aģentūras mājas lapā uzrādītie hokejista meitas parametri liecina, ka Alises augums ir tuvu modeles ideālam - viņas garums ir 175 cm, gurnu apkārtmērs - 91 cm, viduklis - 59 cm, bet Alises krūšu apkārtmērs ir 84 cm.

Foto: fotoaģentūra AFI un modeļu aģentūra Natalie.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!