Foto: Vida Press

Populārā jauniešu seriāla "Eiforija" ("Euphoria") aktrisi Hloju Čeriju apsūdz par 28 dolārus vērtas blūzes zādzību no veikala viņas dzimtajā Lankasterā, Pensilvānijas štatā, un pirmā tiesas sēde nozīmēta 1. martā, ziņo "Page Six".

Pensilvānijas štata tiesas rīcībā nonācis novērošanas kameru video, kurā redzams, kā 25 gadus vecā aktrise veikalā "Moda International" pielaikošanas kabīnē ieiet ar blūzi, bet iznāk bez tās. Blūze arīdzan nebija atstāta ģērbtuvē, kas darbiniekiem lika domāt, ka veikala apmeklētāja to paņēmusi.

Saskaņā ar iesniegto sūdzību, Hloja Čerija pie kases ar karti norēķinājusies par citām lietām, taču par blūzi ne. Tad notikušajā iesaistījās tirdzniecības centra apsardze, kam jauniņā aktrise atdeva blūzi un atzina, ka ir to piesavinājusies. Tādējādi Čerija tika apsūdzēta par zādzību veikalā, un tiesai jānotiek 1. martā.

Čerija, kura seriālā "Eiforija" tēlo Feju, agrāk naudu pelnījusi kā pornoaktrise, bet par slavenību kļuva pēc filmēšanās seriālā. Viņas aizstāvība sākotnēji noliedza, ka aktrise būtu veikusi zādzību, un vainoja veikalu vēlmē gūt popularitāti uz viņas rēķina, taču vēlāk pārstāvji savus komentārus atsauca kā nepatiesus.

HBO seriāls "Eiforija" ir straumēšanas platformas viens no populārākajiem seriāliem, spējot uzrunāt tieši pusaudžu auditoriju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!