Foto: Vida Press
15 izskatīgas amerikānietes šoruden sacenšas par "Sugar Baby of the Year" jeb "Gada "cukura mazulītes"" titulu, un konkursa ietvaros dāmas tapušas iemūžinātas erotiskā apakšveļas fotosesijā.

Pēdējā laikā ļoti populāras kļuvušas attiecības starp jaunām un pievilcīgām sievietēm ar turīgiem, gados veciem vīriešiem jeb "sugar daddy", kas gatavi ar meitenēm uzturēt brīvas attiecības, maksāt par kopā pavadīto laiku un viņas finansiāli nodrošināt.

Šobrīd norisinās "cukura mazulītēm" un "tētukiem" paredzētā iepazīšanās portāla "Seeking Arrangement" rīkotais skaistuma konkurss. Ārvalstu mediji vēsta, ka tam pieteikušās daudzas, taču finālā iekļuvušas tikai 15 skaistules.

Meitenes sacenšas par "Gada "cukura mazulītes"" titulu, un uzvarētāja iegūs iespēju gozēties uz pikanta kalendāra vāka, kā arī naudas balvu – 10 tūkstošus ASV dolāru.

Uzvarētāja, apkopojot interneta balsojumu, tiks paziņota 28. novembrī. Konkursantes nesen piedalījušās kārdinošā fotosesijā, kuras ietvaros katra centusies nodemonstrēt, ka tieši viņa pelnījusi kļūt par kalendāra vāka meiteni un naudas balvas īpašnieci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!