Foto: Privātais arhīvs
Deivida un Viktorijas dēls Bruklins pošas kāzām ar savu izredzēto Nikolu, un abi arvien turpina pārsteigt savās mīlestības izpausmēs.

22 gadus vecais Bruklins Bekhems un 26 gadus vecā Nikola Pelta saderinājās 2020. gada jūlijā, un pamazām tiek rīkotās vērienīgas un iespaidīgas jauno cilvēku kāzas. Kamēr gaidāmo notikumu ierobežo koronavīrusa pandēmija, abi turpina viens otru priecēt ar mīlas izpausmēm, tostarp tās neslēpjot no saviem miljoniem sekotāju "Instagram" tīklā.

Ceturtdien mīlnieku pāris atklāja, kādu dāvanu viens otram sarūpējuši – abi zeltā iestrādājuši savus izrautos gudrības zobus un izveidojuši no tiem kaklarotas. Ķēdītes tika atrādītas arī pāra faniem, un instastorijā vēlreiz nomirdzēja arī jaunietes skaistais saderināšanās gredzens.

"No mūsu gudrības zobiem uztaisījām kaklarotas. Bruklin, tu esi mans labākais draugs," ziņoja Pelta. Bruklins savukārt virtuāli atbildēja: "Nav vārdos aprakstāms, cik ļoti es mīlu Nikolu. Esmu laimīgākais cilvēks uz pasaules. Mīlēšu tevi mūžīgi." Abi sevi iepriecinājuši arī ar saskanīgiem tetovējumiem tauriņu atveidā.

Slavenā Bekhemu pāra vecākais dēls par mīlu ar aktrisi Peltu paziņoja pērnā gada janvārī, bet jau jūlijā izskanēja bildinājums. Šīs attiecības un gaidāmās kāzas atbalsta arī Viktorija un Deivids Bekhemi, kuriem ar Peltu izveidojušās sirsnīgas un ģimeniskas attiecības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!