Foto: Reuters/Scanpix
Piektdien, 22. jūlijā, savu trešo dzimšanas dienu svin mazais britu princis Džordžs (attēlā kopā ar ģimenes suni Lupo). Suminot jubilāru, britu karaļnams publiskojis četrus jaukus puisēna foto.

Kensingtonas pils izplatīto uzņēmumu autors ir fotogrāfs Mets Portejs, un tie uzņemti jūlija vidū ģimenes mājvietā Norfolkā.

Kembridžas hercogu pāris Viljamss un Keita ļoti cenšas savas atvases – Džordžu un mazo Šarloti – pasargāt no liekas sabiedrības uzmanības, tāpēc viņi dažādos zīmīgos datumos sabiedrību iepriecina ar ģimenes foto, tādējādi izvairoties no paparaci uzlidojumiem.

"Hercogs un hercogiene cer, ka cilvēki priecāsies par šīm fotogrāfijām. Tāpat viņi vēlas pateikties ikvienam par sirsnīgajiem apsveikumiem prinča Džordža trešajā dzimšanas dienā," teikts Kensingtonas pils paziņojumā.

Kamēr vieni jūsmo par jaukajiem foto, karaliskajai ģimenei tiek pārmesta nežēlība pret dzīvniekiem – acīgākie pamanījuši, ka zēns fotogrāfijā ģimenes mīluli baro ar saldējumu ar gaišās šokolādes glazūru, kas suņiem nav piemērota pārtika un, pēc dzīvnieku aizstāvju domām, var izraisīt ne tikai nopietnas veselības problēmas, bet pat nāvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!