Foto: Vida Press/Privātais arhīvs

Slavenā britu dziedātāja Adele pusgada laikā spējusi notievēt par 45 kilogramiem. Kāda ir viņas diēta?

Jaunās aprises Adele ieguvusi visupirms pateicoties uzcītīgai un regulārai sportošanai, tomēr arī ēšanai, kā zināms, ir milzīga nozīme svara zaudēšanā.

Tagad kļuvis zināms, ko un kā ikdienā dziedātāja ēd.

Adele dienā ietur trīs ēdienreizes, kuru kopējā kaloritāte nepārsniedz 1700 kilokalorijas, raksta britu tabloīds "The Sun".

Dziedātāja uzņem pārtiku ar zemu ogļhidrātu saturu, kā arī pati mājās tikpat kā negatavojot – viņa pasūtot jau gatavu veselīgu ēdienu.

Brokastīs māksliniece parasti ēd pankūkas no pilngraudu miltiem vai vārītas olas. Pusdienās un vakariņās – tītara gaļa kopā ar svaigiem salātiem. Tītara vietā viņa mēdzot izvēlēties arī gabaliņu laša vai viegli apceptu vistu.

Ēdienreižu starplaikos Adele dzerot svaigi spiestas sulas vai vienkārši ūdeni, kā arī neliedz sev svaigus augļus.

Iepriekš Adeles bijušais personīgais treneris Pīts Gerasimo medijiem atklāja, ka Adele sākusi sportot ne tik daudz tāpēc, lai notievētu, bet gan lai uzlabotu kopējo organisma veselību un varētu būt aktīva māmiņa savam dēlēnam.

"Delfi" jau vēstīja, ka šī gada sākumā māksliniece savus fanus pārsteidza ar pamatīgām izmaiņām izskatā – iepriekš korpulentā Adele nu ir slaida sieviete. Savā 32. dzimšanas dienā Adele instagramā publiskoja attēlu, kurā daudziem šķita teju vai neatpazīstama.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!