Foto: Kadrs no video
Influenceru Elīnas un Naura Didrihsonu ģimene šogad pirmo reizi Ziemassvētkus sagaidīs trijatā, jo pārim ir pievienojies mazais Džeisons. Kā laimīgie vecāki stāsta Andrim Bulim raidījumā "Iečeko slavenību”, šādu ainu viņi iztēlojušies jau pirms gada, kad Elīna vēl bija gaidībās.

Šogad Didrihsoni pārcēlušies uz jaunu, plašu dzīvokli, kas nu devis iespēju piepildīt citu senu sapni – Ziemassvētkos būt kopā ar visu ģimeni, ieskaitot abu vecākus, brāļus un māsas. Elīna gan piebilst, ka pagaidām viņu mājas aprīkojumā neesot tik liela galda un pietiekoši daudz krēslu, bet vienmēr jau varot kādus risinājumus atrast.

Runājot par svētku galveno varoni eglīti Didrihsoniem ir savs, iespējams, no vairuma Latvijas ģimeņu atšķirīgs stāsts.

"Šogad izvēlējāmies mākslīgo eglīti, appūstu ar baltu sniedziņu, tādas ir trendā. Rotājumi arī ir šā gada topa krāsā – šokolādes toņos. Pagājušajā gadā mums bija dabīgā egle, bet tai ļoti bira skujas. Mums arī eglīti vajadzēja ātrāk, jo tā bija vajadzīga kā aksesuārs svētku apģērbu kolekciju foto sesijām. Taču, atverot atsūtīto iepakojumu, mūs gaidīja nepatīkams pārsteigums – fotogrāfijā eglīte bija daudz kuplāka un skaistāka! Bet nebija variantu, fotografēšanās bija paredzēta tajā pašā dienā – tad nu mēs locījām katru zariņu savām rokām, sakārām kaudzi lampiņu un rotājumu, lai tukšās vietas neredz. Tā otra puse joprojām nav tik smuka," – Elīna neslēpj ar eglīti saistītos kuriozus.

Jaunajā sezonā pārraidē "Iečeko slavenību" Didrihsoni saviem faniem stāsta par Ziemassvētku tradīcijām abu ģimenēs bērnībā, kā arī atklāj, kādi būs svētki šogad, ņemot vērā, ka viņi nu ir jaunie vecāki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!