Foto: Vida Press

Amerikāņu burleskas dejotājas Ditas fon Tīzas (attēlā) "kroņa numurs" ir plunčāšanās liela izmēra Martini glāzē, un šo triku viņu labprāt laiku pa laikam atkārto dažādās situācijās.

Aizvadītajā nedēļā šāda situācija gadījās, kad viņu uz privātu ballīti bija uzaicinājis šveiciešu briljantu magnāts Favazs Gruosi, kurš kopā ar Miljardieru klubiņa biedriem svinēja savu dzimšanas dienu.

41 gadu vecā skaistule ieradās uz ballīti Itālijas kūrortpilsētā Porto Červo, aizvadīja savu leģendāru priekšnesumu un Merilinas Monro stilā nodziedāja Happy Birthday. Par to, kas notika vēlāk, ārvalstu mediji neziņo.

Lielākoties fon Tīza šo priekšnesumu izpilda pilnīgi kaila, taču šoreiz bagātajiem onkuļiem tika ļauta vaļa fantāzijai, jo modeles krūšu galus sedza piekariņi.

Dita fon Tīza (īstajā vārdā Hītera Renē Svīta) plašāku atpazīstamību ieguva 2002. gadā, pozējot vīriešu žurnālam Playboy, un kopš tā laika viņa ir atradusi savu nišu šovbiznesā, sākot ar fetišu un glamūru un beidzot ar burlesku.

Vēlāk viņa popularitāti vairoja ar dažādiem seksa skandāliem un laulībām ar savulaik dikti slaveno rokeri Merilinu Mensonu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!