Foto: Reuters/Scanpix/LETA/Vida Press
14 gadu vecumu sasniegusi Holivudas zvaigžņu (nu jau šķirtā) pāra Andželinas Džolijas un Breda Pita pirmdzimtā Šilo. Jaunākie paparaci foto liecina, ka viņas tēls kļuvis krietni sievišķīgāks.

Šilo Džolija Pita pēdējos astoņus gadus tabloīdu uzmanības lokā nonākusi galvenokārt savas ārienes dēļ, proti, jau no mazām dienām Šilo paticis izskatīties maskulīni, un abi vecāki meitas vēlmei ceļā nestājās.

Tomēr jaunākie janvārī uzņemtie foto liecina, ka Šilo sāk izskatīties arvien sievišķīgāk – viņa ataudzējusi garākus matus, kurus nēsā zirgastē, un arī garderobe kļuvusi vairāk "unisex", proti, Šilo turpina valkāt platus hūdijus, taču izvēlas sievišķīgus šortus un apavus. Meitenes ausis rotā auskari.

Pirms pieciem gadiem vēstījām, ka meitene jau no agras bērnības tika tērpta kā puisītis, un ne vienu reizi vien tas satraucis ne tikai medijus, bet arī citus vecākus, kas šausminājušies par Džolijas un Pita audzināšanas metodēm.

View this post on Instagram

A post shared by @famouskids_insta

Savukārt Šilo māmiņa un tētis vairākās intervijās savulaik skaidrojuši, ka necenšas meitu ierobežot: ja mazulīte vēlas ģērbties kā zēns, viņai tas netiekot liegts. Māte teica, ka meita gluži vienkārši nevēlas tērpties meitenēm raksturīgajos apģērbos, piemēram, košās kleitiņās.

Šilo ir Džolijas un Pita pirmdzimtā meita. Kopumā ģimenē aug seši bērni – trīs vecākie ir adoptēti, trīs jaunākie ir pāra bioloģiskās atvases. Šobrīd, ka Pits un Džolija nu jau pāris gadus ir juridiski šķirti, abi vecāki turpina tiesāties par aizgādnību pār bērniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!