Foto: Privātais arhīvs
Ārēji krāšņo Jeļenu Petrovu plašāka publika pirms 10 gadiem iepazina kā "Latvijas Bārbiju". Nu kļuvis zināms, ka jaunā sieviete gatavojas kļūt par māmiņu.

Efektīgā Jeļena Petrova uzskatāma par pašmāju TV šovu veterāni – viņa piedalījusies gan "Lauku sētā", gan šovā "Plus mīnus īstais", gan arī populārajā TV3 pārraidē "Saimnieks meklē sievu", kur pagājušajā gadā bija viena no kolorītā Ilmāra līgaviņām.

Nu šovu zvaigzne publiskojusi vēsti, ka gaida mazuli. Bērna tēvs ir Antālijā (Turcija), dzīvojošais Ševkets Karadžans, ar kuru Jeļena ir pazīstama pusotru gadu, otrdien raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Jeļena jūlijā bija pie drauga aizlidojusi, un pandēmijas dēļ tā bijusi abu vienīgā tikšanās šogad (pērn mīlniekiem izdevās tikties četras reizes). Pāris jau iepriekš vēlējušies kopēju mazuli, un nu Jeļena zem sirds nēsā Ševketa bērnu. Uzzinot grūtniecības testa rezultātu, abi esot apraudājušies, teic skaistā sieviete.

Lai gan tagad katrs mīt savā valstī, Jeļena nākotni saista ar Turciju. Viņa jau apguvusi turku valodu un ar draugu plāno kāzas. "Bērniņu dzemdēšu Latvijā, un tajā brīdī pie manis, visticamāk, ieradīsies arī mazuļa tētis. Nākotni plānojam Turcijā, jo draugs tur veiksmīgi darbojas restorānu biznesā," skaidro Jeļena. Viņa pati ir sociālo zinātņu maģistre un Latvijā strādā savā profesijā. Pārceļoties uz Turciju, draugs strādāt neļaušot.

Petrova regulāri izpaužas "Instagram" platformā, kur pēdējā laikā saviem sekotājiem rāda arī grūtnieces puncīti. Atšķirībā no daudzām citām topošajām māmiņām, Jeļena nevis pieņemas svarā, bet gan vājē. Šobrīd Jeļena sver 43 kilogramus, pirms grūtniecības – 46 kg. Taču šis nav viņas mazākais svars, jo savulaik, ievērojot savdabīgu diētu, kas paredz ēst tikai vienu reizi nedēļā, viņa novājējusi līdz pat 35 kilogramiem un pati sapratusi, ka sapni par grūtniecību ar šādu dzīvesveidu būs grūti realizēt.

Tagad gan viņa ēd katru dienu. "Kad man nav apetītes, pārtieku no biezpiena, kefīra un gaļas," izdevumam "Privātā Dzīve" pauž TV šovu veterāne.

View this post on Instagram

A post shared by 👑 𝓛𝓪𝓭𝔂 𝓙𝓮𝓵𝓮𝓷𝓪 👑 (@laddy_jelena) on Nov 6, 2020 at 4:29am PST

View this post on Instagram

A post shared by 👑 𝓛𝓪𝓭𝔂 𝓙𝓮𝓵𝓮𝓷𝓪 👑 (@laddy_jelena) on Oct 24, 2020 at 4:16am PDT

View this post on Instagram

A post shared by 👑 𝓛𝓪𝓭𝔂 𝓙𝓮𝓵𝓮𝓷𝓪 👑 (@laddy_jelena) on Oct 25, 2020 at 10:47am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!