Foto: Publicitātes foto

Aģentūras Mis Latvija direktores Intas Fogeles veselības stāvoklis pēc gada sākumā piedzīvotā pamatīgā kritiena pamazām stabilizējas – Pūpolsvētdienā viņa ļāvās pavasarīgām aktivitātēm Mežaparkā kopā ar skaistuma konkursa Mis un Misters Latvija 2011 dalībniekiem.

"Pūpolsvētdienā atklājām skrituļošanas sezonu Mežaparkā. Es jau gan ne, tik par ganu biju. Vakarā turpinājām sportiskās aktivitātes - Māra Abiļeva studijā bija demo nodarbība austrumu cīņas mākslā kopā ar gleznu apskati un stāstu par austrumu domāšanu," sarunā ar DELFI Izklaide svētdienas aktivitātes atklāj Fogele.

Pūpolsvētdienu Latvijas skaistuļi atzīmējuši pēc visām labākajām tradīcijām. "Gan Abiļevs, gan es, gan katrs konkursants tika nopērti ar pūpoliem," stāsta Fogele.

Diena Mežaparkā pavadīta burvīgi - jaunieši kārtīgi nosportojušies un izsmējušies. Īpašu jautrību radījis fakts, ka pirmais, kuram gadījies nokrist, bijis pats skrituļošanas treneris, kā arī fotografēšanās.

"Man dikti jautri likās, ka mēs ar miskiem bildējamies zem uzraksta Zoodārzs - bijām pārsmējušies," uzjautrinās aģentūras Mis Latvija direktore.  Šī bijusi tikai viena no konkursa Mis un Misters Latvija 2011 dalībnieku aktivitātēm pirms lielā fināla, kurā tiks noskaidroti Latvijas skaistākie jaunieši.

Konkursa fināls notiks 15. aprīlī Ķīpsalā izstādes Intertextil Balticum ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!