Foto: Publicitātes foto
Šonedēļ Rīgas klusajā centrā ar svinīgu pasākumu atklāta "Mulberry" konditoreja, kur pašmāju slavenības un kulinārijas cienītāji novērtēja franču deserta izstrādājumus un pieņēma meistarklases izaicinājumus.

Atklāšanas pasākuma viesu vidū bija tādas sabiedrībā zināmas personības kā kulinārijas eksperte Ilze Jurkāne, radio ētera personība Maija Rozīte-Krištopane, fotogrāfe Vika Anisko, ēdienu blogere Lindas Virtuve jeb Linda Tellgrena, dzīvesstila blogere Brigita Dambe un citi.

"Rīga agrāk tika reklamēta un uztverta kā mazā ziemeļu Parīze, skatoties uz bulvāriem un ēkām. Te ir izcila ēdienkarte un tā noskaņa. Koncepts, ka ir vieta, kur ieskriet pēc kruasāna un iedzert kafiju vai pasūtīt maltīti un justies labi, ir pareizā kombinācija. Tagad mēs varam būt Parīzē, tomēr atrasties Latvijā – veselīgākajā vietā, kur šobrīd būt," jaunatklāto vietu raksturo kulinārijas eksperte Ilze Jurkāne.
Jaunā konditoreja Ausekļa ielā tapusi, piesaistot privātas investīcijas. Tā iekārtota 200 kvadrātmetros, bet vēl 120 kvadrātmetru platība atvēlēta atvērta tipa virtuvei un apkalpošanas zonai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!