Foto: Reuters/Scanpix

Svētdien, 8. februārī, Losandželosā norisinājās ikgadējā Grammy mūzikas balvu pasniegšanas ceremonija, kurā, kā jau ierasts, liela uzmanība tika pievērsta ne tikai balvu sadalei, bet arī šovzbiznesa zvaigžņu tērpiem.

Lai gan katru gadu Grammy ceremonijā fotogrāfi un sanākušie viesi tiek priecēti ar krāšņu un iespaidīgu tērpu parādi, šogad īpaši daudz daiļā dzimuma pārstāves bija izvēlējušās kleitas ar iespaidīgiem dekoltē, kas reti kuru spēja atstāt vienaldzīgu.

Starp spilgtāko dekoltē īpašniecēm minama amerikāņu realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana, dziedātājas Lady Gaga (attēlā), kuras tērps gan izpelnījies arī stila ekspertu kritiku, Nikija Mināža, Bejonsa un citas daiļavas, kuras mirdzošos tērpos izrādīja savus apaļumus.

Ar īpaši neparastu tērpu šogad bija nolēmusi pārsteigt dziedātāja Džoja Villa - viņa ceremonijā ieradās sarkanā plastikāta kleitā, kas gandrīz viennozīmīgi atzīta par Grammy ceremonijas neveiksmīgāko izvēli. 


Pretrunīgu vērtējumu ārvalstu medijos guvušas tādu zvaigžņu kā Riannas, Teiloras Sviftas, Igijas Azaleas, Ritas Oras un citu izvēlētās kleitas. Kamēr vieni eksperti dāmu tērpus slavē, citi norāda uz trūkumiem, ļaujot brīvu vaļu katra personīgajai gaumes un stila izjūtai, lai izvērtētu, kuras šoreiz pārkāpušas šauro robežu starp oriģinalitāti un pilnīgu katastrofu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!