Foto: Privātais arhīvs
Tā sabiedrības daļa, kura guvusi atpazīstamību, parasti cenšas pasargāt savu privāto dzīvi no svešu cilvēku acīm, taču pēdējos gados lielu popularitāti guvušie sociālie tīkli, kuros ļaudis dalās ar dažādām sadzīviskām bildēm un ierakstiem.

Šo iespēju padalīties ar dažādiem attēliem izmanto arī slavenības, un arī pašmāju atpazīstamie cilvēki šad un tad savus sekotājus, draugus un atbalstītājus iepriecina ar kādu sadzīves ainiņu.

Daļa populāro latviešu ir apveltīta ar labu humora izjūtu, un slavenībām nav problēmu iepriecināt savus atbalstītājus arī ar ērmīgām, jokainām un smieklīgām bildēm.

Atpazīstamās pašmāju sievietes, piemēram, dziedātājas LieneCandy, Liene Šomase un Aija Andrejeva, kuras sabiedrībā parasti iziet glīti sapucējušās, sociālajos tīklos nekaunas parādīt sevi bez biezās grima kārtas.

Populārie latviešu vīrieši, kuri, izejot sabiedrībā, parasti izturas pieklājīgi un nosvērti, internetā labprāt publicē bildes, kurās mēdās, šķobās un rāda mēli, piemēram, basketbolists Armands Šķēle.

Savukārt citi Latvijas šovbiznesa pārstāvji kameras priekšā labprāt arī nedaudz atkailinās, piemēram, modes blogeris Deniss Ševeļovs un multimāslinieks Kašers.

Arī tabakas un alkohola cienītaji, kuri ikdienā no saviem atbalstītājiem mēģina sliktos paradumus slēpt, sociālajos tīklos tomēr pa reizītei parādās ar kādu cigareti zobos vai grādīgās dziras glāzīti rokās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!