Foto: Privātais arhīvs
Lai saglabātu savu ķermeni veselīgu, jauneklīgu un skaistu, lielākā daļa pašmāju slavenību diezgan regulāri iegriežas sporta zālē vai arī veic kādas citas fiziskās aktivitātes, ar kuru palīdzību saglabāt pievilcīgas ķermeņa aprises.

Pirms treniņa vai arī tā laikā atpazīstamie pašmāju ļaudis labprāt arī sevi iemūžina bildēs, ar kurām pēcāk padalīties sociālajos tīklos, iespējams, lai savus sekotājus iedvesmotu pievērsties fiziskajām aktivitātēm un veselīgam dzīvesveidam.

Piemēram, pašmāju dziedātājs un dīdžejs Markus Riva regulāri apmeklē sporta zāli un "kačā" muskuļus, bet pēc tam savu stingro vēderpresi un citas ķermeņa daļas atrāda saviem sekotājiem.

Sporta zālē bieži viesojas arī pazīstamākie latviešu basketbolisti, piemēram, Kaspars Kambala, Jānis Timma un Armands Šķēle, kuriem nepārtraukti jābūt ideālā fiziskajā formā.

Savukārt bijušais žurnāla Playboy galvenais redaktors Jurģis Liepnieks iecienījis cīņas sporta veidus. Par spīti tam, ka viņam pat gadījies palikt bez priekšzobiem, viņš joprojām nesmādē kaušanos.

Arī pazīstamās latviešu dāmas nekautrējas nobildēt sevi bez grima kārtas un ar sasvīdušu ķermeni - gan televīzijas seja Anna Rozīte, gan dziedātāja Liene Šomase labprāt dodas uz sporta zāli, turklāt Šomase pat cilā svaru stieni.

Nedaudz pieticīgāka ir skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova, kura kautrīgi pozē uz vingrošanas paklājiņa.

Ir arī tādi indivīdi, kuri fiziskās aktivitātes daudz labprātāk bauda svaigā gaisā. Dziedātāja Laura Reinika māsa Rūta iecienījusi dažādus ūdenssporta veidus, bet mūziķe Aija Andrejeva neseno Lielvārdes svētku laikā vizinājās ar ūdensslēpēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!