Foto: Vida Press
Karaliskais pāris, Kembridžas hercogi princis Viljams un viņa kundze Katrīna apmeklējuši asa sižeta spriedzes filmas "Top Gun: Maverick" pirmizrādi Londonā. Modes zinātāji īpaši izceļ hercogu eleganci – Katrīna uz sarkanā paklāja izskatījās sevišķi labi.
Vairāk nekā 30 gadus pēc pirmās "Top Gun" uz ekrāniem atkal atgriezies aktieris Toms Krūzs – filmas centrālais aktieris uz pirmizrādi Londonā ieradās ar helikopteri un jau drīz vien steidza uz Leičestera skvēru sagaidīt pirmizrādes viesus, starp kuriem bija arī Kembridžas hercogu pāris. Princis Viljamss bija tērpies smalkā tumši zila samta uzvalkā, bet Katrīna – klasiski elegantā melnā kleitā ar atkailinātu plecu daļu.
Jaunajā filmā piedalās ne tikai Krūzs, bet arī Vels Kilmers un Eds Heriss, kuri filmējās "Top Gun" lentē tālajā 1986. gadā.

Sākotnēji filmas pasaules pirmizrāde bija plānota 2019. gada 12. jūlijā, bet tā tika atlikta, lai ļautu pēcapstrādē kvalitatīvāk apstrādāt sarežģītās lidmašīnu ainas. Sākoties Covid-19 pandēmijai, filmas pirmizrāde vēl vairākas reizes tika pārcelta. "Top Gun" Latvijas pirmizrāde paredzēta 27. maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!