Foto: DELFI

Pirmdienas, 3. februāra, vakarā kinoteātrī Splendid Palace norisinājās par pastāvīgu tradīciju kļuvusī "Stila un modes balvu" pasniegšanas ceremonija, kurā tika godināti stilīgākie pašmāju šovbiznesa pārstāvji, kā arī veiksmīgākie modes industrijas darboņi.

Šī bija jau devītā reize, kad tika noskaidroti stilīgākie Latvijas cilvēki, un, kā jau ierasts, arī šogad pretendentus vērtēja nopietna žūrijas komisija, kurā darbojās gan stila un modes žurnālisti, gan fotogrāfi.

Par stilīgāko dziesmu izpildītāju tika atzīta Aija Andrejeva (attēlā), kura izkonkurēja savas kolēģes Mariju Naumovu un Adelīnu Jureviču jeb Adelly, bet stilīgākā dziesmu izpildītāja titulu jau trešo gadu pēc kārtas saņēma Markus Riva, kurš apsteidza Ralfu Eilandu un Jāni Šipkēvicu jeb Shipsi.

Stilīgākā TV vadītāja titulu atkārtoti saņēma Renārs Zeltiņš, kurš stilīgumā apsteidza Denisu Ševeļovu un Kasparu Ozoliņu, bet stilīgākās TV vadītājas godu izpelnījās Gundega Skudriņa, kura patiesi priecājās, ka tikusi nominēta kopā ar savām jaunākajām kolēģēm Ketiju Dombrovsku un modeli Māru Kampernovu.

Par stilīgāko mūzikas grupu šogad kļuva grupa Instrumenti, kuri gan uz pasākumu nebija ieradušies, jo, kā vēstīja ceremonijas vadītājs Armands Simsons, šajā laikā atradās pie stilista. Viņi apsteidza tādas muzikālās apvienības kā The Sound Poets un PeR.

Stilīgākās aktrises titulu saņēma Ināra Slucka, bet pērnā gada "Stila un modes balvu" ceremonijas pikantākā tērpa īpašniece Dārta Daneviča pirms apbalvošanas notikušajā interneta balsojumā tika atzīta par portāla DELFI lasītāju simpātiju, bet, tā kā skatuves māksliniece šajā vakarā bija aizņemta savā darba vietā Dailes teātrī, balvu bija deleģēts saņemt viņas brālis Jānis.

Stilīgākā aktiera gods tika Dārtas kolēģim, Dailes teātra aktierim Artūram Dīcim, kurš pārspēja Andri Buli un Juriju Djakonovu. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!