Foto: Publicitātes foto
Pēc desmit mēnešus ilgiem priekšdarbiem Rīgā atvērta jauna izklaides vieta – restorāns "Principal", portālu "Delfi" informē šīs iestādes pārstāve Paula Roze.

Jaunā restorāna interjers ir radīts iedvesmojoties no četriem dabas elementiem – zemes, gaisa, ūdens un uguns, tomēr pa virsu visam uzsverot, ka pats galvenais – piektais elements – ir restorāna viesi. Restorāns "Principal" piedāvāšot plašu smalku ēdienu un dzērienu klāstu, sola tā saimnieki.

Iestādes atklāšanas ballīti apmeklēja gan Latvijas biznesa pasaules pārstāvji, gan arī daudzas Latvijā iemīļotas personības. Viesu vidū uzmirdzēja TV raidījumu un pasākumu vadītājas Dagmāra Legante-Celmiņa un Jana Duļevska, radio personība Sanda Dejus, TV un pasākumu personības Renārs Zeltiņš ar sievu Ievu Kohu-Zeltiņu, radio personība Maija Rozīte-Krištopane ar vīru Kasparu, žurnāla "Santa" galvenā redaktore un vairāku grāmatu autore Gundega Roze.

Klāt bija arī jaunlaulātie Kaspars Blūms-Blūmanis Miņins (Kašers) ar vīru Jāni Miņinu Blūmu-Blūmani, stiliste Dace Krieviņa-Bahmane ar vīru Rolandu, stiliste, modele Sintija Selicka- Užane ar vīru, influencere Rūta Dvinska ar vīru Kasparu, bestselleru autore Karīna Račko un daudzi citi.
Kā vēsta restorāna pārstāvji, pateicoties pēdējā gada notikumiem pasaulē, restorānam bija iespēja nesteidzīgi tapt teju 10 mēnešus, tāpēc ir uzkrājusies vēlme un spēja piedāvāt klientiem tikai augstākā līmeņa garšas un dzērienu baudījuma pieredzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!