Foto: Publicitātes foto
Tallinas kvartālā TV personība Kristīne Virsnīte un viņas ģimene – vīrs, recepšu bloga veidotājs Kaspars Virsnītis, kā arī pāra atvases Amēlija un Kukis ar atnākušajiem dalījās iespaidos no 10 gadus lolotā sapņa par ceļojumu uz Āfriku.

Virsnīši atklāja gan to, kā gatavojušies ceļojumam un kādiem izaicinājumiem sastapušies tā laikā, gan dalījās pieredzē, kā izdzīvot džungļos un tikt galā ar attiecību spriedzi vairāku mēnešu garumā dzīvojot šaurā kemperī.

Aizvadītā gada nogalē ģimene pašu pārbūvētā treilerī devās no Rīgas līdz Āfrikai, kopā mērojot vairāk nekā 15 tūkstošus kilometru pašbūvētā mājā uz riteņiem un divus mēnešus pavadot vien pāris kvadrātmetru plašā kemperī.

Ekspedīcijas laikā ģimene kopumā pabija deviņās valstīs, baudīja mežonīgo Āfrikas dabu, elpu aizraujošo kultūru un vietējo viesmīlību.

Ceļojums bijis ne tikai lielisks piedzīvojums, bet arī lieliska iespēja uzzināt vienam par otru ko jaunu, neskatoties uz to, ka Kristīne un Kaspars laulībā dzīvo jau 14 gadus, vēstīts paziņojumā par drīzumā gaidāmo ceļojuma atspoguļojumu TV.

"Es jau pirms tam zināju, ka Kaspars ne no kā nebaidās, taču pēc šī ceļojuma sapratu, ka viņš ir patiesi bezbailīgs," stāsta Kristīne un smej, ka vīrs par viņu saka, ka Kristīne gan atradīs 365 veidus kā krist panikā.
Jaunais raidījums "Virsnīši Āfrikā" jau tagad redzams "Shortcut" platformā un drīzumā gaidāms arī kanālā "360TV".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!