Foto: instagram.com/jutavaldmane/

Saviem daudzajiem "Instagram" sekotājiem patīkamu pārsteigumu atkal ir sagādājusi permanentā grima meistare un fitnesa entuziaste Juta Valdmane (attēlā). Gaišmatainā daiļava ir devusies uz Taizemi, un tur tapušajiem kadriem viņa labprāt dalās arī sociālajā tīklā.

Juta ir aizrautīga ceļotāja, kura svešajās zemēs piedzīvotos mirkļus vienmēr bagātīgi atspoguļo arī savā "Instagram" kontā – viņa labprāt iemūžina gan teiksmainas dabas un arhitektūras ainavas, gan sevi pašu. Lai gan iepriekš efektīgā blondīne labprāt ceļojusi kopā ar savu mīļoto vīrieti Gintu Valdmani vai ar draudzenēm, šajā ceļojumā viņa izbauda iespēju būt kopā ar ģimenes locekļiem.

Komentāros pie bildēm Juta pauž, ka ģimene viņai nozīmē visu un priecājas, ka ceļojumā izdevies sapulcināt teju visus savējos. Īpaši nebēdnīga savos foto Juta izskatās kopā ar brāli. Juta jokojas, veidojot smieklīgākas grimases, un apgalvo, ka viņas brālis ir vislabākais pasaulē.

Mīļotās gaitām Taizemē viņas "Instagram" kontā seko līdzi arī Jutas vīrs, fitnesa skaistulis Gints Valdmanis, kurš viņas foto aplaimo ar "patīk" atzīmēm un virtuāliem simboliem – sirsniņām. Arī viņš ir liels ceļojumu cienītājs, tomēr šoreiz palicis mājās.

🐒#thailand #vacation #traveling #bangkok #girlwithtattoos #vacationinthailand

A photo posted by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on Feb 9, 2017 at 12:47am PST

~A girl knows her limits,but a woman knows she has none~ #bangkok #thailand #girlwithtattoos #vacationmode

A photo posted by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on Feb 5, 2017 at 12:40am PST

Enjoying the wild side of Thailand ❤️🐒🌴 #thailand #vacation #girlwithtattoos #vacationinthailand

A photo posted by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on Feb 8, 2017 at 2:51am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!