Foto: Publicitātes foto
Lai gan līdz ikgadējai gripas sezonai vēl nedaudz jāgaida, arī šobrīd ļaudis cieš no ziemai ierastajām veselības ķibelēm – dažādām saaukstēšanām un citām nepatīkamām kaitēm.

Arī Rīga radio ētera balss un viens no raidījuma Te! vadītājiem Gustavs Terzens (attēlā) nedēļu sirdzis ar angīnu. Slimības komplikācijas jūtamas joprojām, un, ar tām cīnoties, pazīstamais dīdžejs atklājis arī kādu universālu līdzekli veselības uzlabošanā.

"Tā kā angīna nenormāli spiež uz sirdi, slimošanas laikā "motoram" sanāca pamatīga slodze. Lai sirds muskuļus nedaudz uzfrišinātu, ārsts man izrakstīja mildronātu.

Efekts pēc tā lietošanas ir tāds, ka var uzreiz veselu vilcienu pārkraut, un, manuprāt, mildronāts vispār ir Latvijas jaunā Nokia un krietni labāks par Red Bull. Bet, paldies Dievam, ka to pārdod tikai uz receptēm," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Terzens.

"Mildronātu bērniem vajadzētu dot skolās pie piena, jo tas izdara visu to, ko cilvēka imūnsistēma pēc cīnīšanās ar baciļiem vairs nespēj izdarīt.

Slimojot nedēļu neko nevarēju norīt un varu tikai iedomāties, kāds ir barības vielu trūkums organismā pēc tāda šoka. Tad nu mildronāts burtiski sadzen skābekli tajās šūnās, kur ir tā iztrūkums, un efekts ir patiešām ievērojams," priecājas dīdžejs.

Uzskaitot medikamenta priekšrocības, Terzens gan pajoko, ka par mildronāta reklāmas seju un balsi pagaidām nevēlas kļūt, jo to ražojošais uzņēmums viņam pagaidām neesot samaksājis.

"Nevēlos pārmērīgi reklamēt šīs zāles, tomēr es patiešām priecājos, ka mums ir arī pašu ražoti medikamenti, kas tik ļoti uzlabo pašsajūtu," nosaka Terzens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!