Foto: DELFI/Privātais arhīvs
Regeja mākslinieks Horens Stalbe nule atvadījies no sev raksturīgās matu kodaļas – garajiem matiem, kas daudzus gadus bija savērpti dredos. Tagad Horens matus nodzinis gluži vai uz nullīti, raksta pašmāju dzīvesstila prese.
Grupas "Riga Reggae" solists iespaidīgos dredus nēsāja kopš 2013. gada, taču pēdējos trīs gadus viņa mati vairs nebija savērpti lēkšķēs, Horens garo ērkuli savaldīja ar augstās copes palīdzību. Attēls no 2013. gada:
Foto: F64

Pagājušās nedēļās izskaņā Stalbe "Instagram" vietnē publicējis pārvērtību video – no garajiem matiem uz pavisam īsu klasisku vīriešu griezumu.

Kā dziedātājs skaidro žurnālam "Kas Jauns", mati nogriezti elementāru ērtību labad, proti, viņš noskaņots vairāk pievērsties boksam un hokejam, un īss griezums atvieglo nomazgāšanos pēc treniņa: "Ir labi, kad var galvā uzlikt ķiveri un pēc treniņa ar vienu ziepju gabaliņu nomazgāties," skaidro Horens.

Mākslinieks ikvienam – gan puišiem, gan meitenēm – rekomendē ik pa laikam nogriezt matus "uz nullīti", jo tādējādi iegūstamas pavisam citas sajūtas, pat "saikne ar kosmosu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!