Foto: Privātais arhīvs
Kamēr daudzi pēc bērniņa ienākšanas piedzīvo attiecību krīzi, šarmantajam aktieru pārim Ievai un Oskaram Florenciem-Vīksnēm pēc dēliņa piedzimšanas izdevies satuvināties vēl vairāk. To viņi atklājuši TV šovā "Pasaki to skaļi".

Oskars un Ieva atklāj, kā viņiem izdevies pēc atvases nākšanas pasaulē neatsvešināties vienam no otra: "Es vienmēr atceros teicienu "happy wife means happy life". Sieviete un viņas enerģija ir tās, kas nosaka procesus un mikroklimatu mājās. Ja gribi mierīgu, harmonisku dzīvi, izdari tā, lai tava sieviete ir laimīga," – savu veiksmīgo attiecību formulu atklāj jaunais tētis Oskars.

"Jā, mums šis modelis labi strādā, par savu vīru varu teikt vislabākos vārdus – viņš gādā, lai man ir silta zupa, aprunājas ar mani, noslauka asaras, kad vajag. Man paveicies arī tāpēc, ka viņš kā vīrietis ir gatavs uzklausīt manus padomus bērna audzināšanā, un mums nav lielu uzskatu atšķirību šai ziņā," skaidro Ieva, kura aktrises karjeru nobīdījusi malā un šobrīd vairāk rosās kā influencere "Instagram" vietnē, reklamējot dažādas preces.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!