Foto: Privātais arhīvs
Pagājušajā nedēļā par šķiršanos no vīra, uzņēmēja Mārtiņa Mičuļa, pavēstīja viņa kundze, "OnlyFans" maksas modele Alise. Soctīklos pāris popularitāti ieguva kā vegānu dzīvesveida apoloģēti. Nu Alise Mičule paskaidrojusi iemeslus, kāpēc nolēma no vīra aiziet.

Populārā soctīklu personība Alise Mičule ļāvusies savu fanu jautājumiem – daudziem Alises sekotājiem interesē, kāpēc pienācis gals šķietami saskanīgajai Mičuļu laulībai. Kā skaidro jaunā sieviete, vēlmi šķirties izraisījusi atklāsme, ka viņa vispār nevēlas būt attiecībās.

"Vēlme būt vienai šajā dzīvē bija tā, kas radīja vēlmi šķirties. Attiecības ir darbs, kuram man tagad nav nedz laika, nedz vēlēšanās investēt sevi. Gribu padzīvoties ar sevi divatā šajā dīvainajā pasaulē," vēsta slavenā cēsiniece.

Vaicāta, kas tad īsti viņu nav apmierinājis laulībā, kura publikai tika pozicionēta kā neticami jauka un saskaņas gaismas pielieta, Mičule skaidro, ka nav bijusi mierā ar attiecību esamību kā tādu: "Neapmierināja tas, ka esmu attiecībās. Mēģinājām atvērta tipa attiecības, bet šādā veidā tas nestrādāja." Jāpiebilst, ka jaunā dāma nesen randiņošanas vietnē "Tinder" meklēja vīriešus un sievietes, ar kuriem kopā baudīt dzīves piedāvātos labumus saskaņā ar viņas pārliecību, kas ietver vegānismu, nūdismu un citus dabai draudzīgus -ismus.

Tāpat Mičule skaidro, ka mīlestība ar Mičuli bijusi skaista, tās bijušas labākās attiecības viņas līdzšinējā mūžā. "Pati esmu pārsteigta, cik labi esam visu izveidojuši, un cik labi protam arī visu nobrucināt, lai nepaliek smirdīga būvgružu čupa aiz mums," faniem raksta viņa.

Mičule nu izvākusies no abu ligzdiņas kopā ar kaķi Mazuli, kuram meklēs jaunas mājas kaut kur laukos, jo atklājies, ka Mazulis neesot dzīvoklim piemērots kaķis. Mičule tagad īrē citu dzīvokli Rīgā, taču nākotnē cer pārvākties uz klimata ziņā draudzīgāku zemi – Taizemi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!