Foto: Privātais arhīvs
Skaistumkaraliene, uzņēmēja, naudas un veiksmes meditāciju gide Diāna Kubasova jau vairākus gadus attīstījusi rosīšanos tiešsaistē, un šāds darbs nesis panākumus – Kubasova dzīvo leknu dzīvi un uzbūvējusi arī pati savu villu Indonēzijas provincē Bali, kas ir iecienīts tūristu galamērķis.

Diāna Kubasova paviesojusies "YouTube" raidījumā "Generation Famous" pie Lauras Saulītes. Pusotru stundu garajā intervijā skaistule atklāj, kā viņai izdodas tik labi izskatīties un arī dzīvot pavisam "instagramīgu" dzīvi – tajā valda ne tikai glamūrs, bet arī garīgums, izaugsme, stingra disciplīna. Kubasovai ir vairāk nekā 54 tūkstoši sekotāju "Instagram" vietnē.

Pandēmijas laikā viņa Bali nodzīvojusi desmit mēnešus, īrējot villu un attīstot savu tiešsaistes kursu biznesu. Kubasova tur arī iegādājās villas jaunceltni, kas viņas vadībā arī pabeigta. "Tagad es braukšu uz Bali divas reizes gadā atjaunot garīgo enerģiju jau uz savu villu," viņa saka. Patlaban viņa namu izīrē tūristiem, jo to "kā karstu pīrādziņi izķer".

Kā skaidro daiļava, šādu dzīvi viņa var atļauties, jo smagi strādā. Kubasova nevairās arī pati uzrunāt dažādu smalku vietu saimniekus, lai tur padzīvotu un reklamētu šīs vietas instagramā. To viņa darījusi arī Bali un citviet, kur dzīvo – Kubasovai mīļa ir, piemēram, Dubaija, kur viņa regulāri dodas jau desmit gadus.

Bet viņas redzamākais bizness ir koučings internetā. Kā vēsta Kubasovas mājaslapa, viņa izveidojusi dzīves kvalitātes uzlabošanas kursus "Atklāj sevī dievieti", kas pievēršas gan sievietes vizuālajam izskatam, gan viņas finansiālajai labklājībai jeb tā dēvētajām afirmācijām – vajag tikai ļoti precīzi iztēloties, kā vēlies dzīvot, un tas piepildās. Dažas lekcijas noslēdz meditācija "Es esmu dieviete".

Kubasovas piedāvātajā kursu sortimentā lielākā daļa maksā 150 eiro, tomēr ir arī dārgāki pasākumi – skaistas un mirdzošas sejas ādas noslēpumi maksā 300 eiro, bet visdārgākais ir modulis "Tievas meitenes domāšana" – tā cena ir 500 eiro.

Kubasova nav norādījusi, ar kādu izglītību var lepoties: viņa sevi piesaka kā modeli un dzīvesstila blogeri, divu skaistumkonkursu titulu ieguvēju un kosmētikas zīmola "Fast Beauty Co" dibinātāju.

Kā liecina "Lursoft" informācija, Diāna Kubasova ir vienīgā īpašniece 2020. gada martā dibinātajam uzņēmumam SIA L1m1ted", kas nodarbojas ar "citur nekvalificētu izglītību" un "cita veida apģērbu un apģērbu piederumu ražošanu". 2020. gada nostrādātajos mēnešos uzņēmums strādāja ar 26 008 eiro apgrozījumu un 19 734 eiro peļņu.

Tāpat Diāna Kubasova ir vienīgā patiesā labuma guvēja un lielākā īpašniece uzņēmumā SIA "Kauguru stūre". Šis uzņēmums 2020. gadā strādāja ar 24 282 eiro apgrozījumu un 20 992 eiro zaudējumiem. Ne SIA "Kauguru stūre", ne SIA "L1mi1ted" finanšu rādītāji par 2021. gadu vēl nav publiskoti.

Influencere nāk no turīgas ģimenes – viņas māte Ilva Kubasova ir vienīgā īpašniece un valdes locekle uzņēmumā SIA "Kila", kam pieder vairāki veikali "Zoo centrs" visā Latvijā.

Savukārt skaistules tēvs Igors Kubasovs pagozējies Latvijas miljonāru sarakstos. Viņš ir patiesā labuma guvējs SIA "Saldus gaļas kombināts" – šis uzņēmums viņam pieder caur kompāniju SIA "Zooserviss", kur Kubasovs ir vienīgais īpašnieks. SIA "Saldus gaļas kombināts" 2020. gadā strādāja ar 2,963 miljonu eiro apgrozījumu un 78 120 eiro peļņu, savukārt SIA "Zooserviss" 2020. gadā strādāja ar 3,986 miljonu eiro apgrozījumu un 287 331 eiro peļņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!