Foto: Privātais arhīvs
Populārā influencere Evelīna Pārkere publiski saviem vairāk nekā 120 tūkstošiem sekotāju ieskicējusi nodomus jaunajam 2023. gadam. Viens no viņas plāniem ir pārcelšanās, turklāt ne tikai dzīvesvietas maiņa, bet pat mītnes zemes nomaiņa.

Kā vēsta 22 gadus vecā Pārkere, pērnā gada nogales ceļojums uz Keiptaunu licis viņai pārvērtēt savas vēlmes un prasības no dzīves.

"Man ļoti bail un [tas] nav līdz galam, bet ceļošana pagājušajā gadā man lika saprast, ka man šobrīd ir jābūt citur," skaidro Pārkere un piebilst, ka runa ir pārcelšanos uz citu valsti vai pat citu kontinentu. Neko sīkāk viņa par šiem plāniem nestāsta.

Vēl viena jaunietes vēlme ir "sakārtot savu sejas ādu". Influencere jau gadiem ilgi cīnās ar izsitumiem uz ādas, un nu nolēmusi lietai pieiet pavisam nopietni, proti, cīnīties ar akni no iekšpuses – mainot dzīvesveidu, ēšanas paradumus, sliktos ieradumus un vidi. Kā konstatējusi pati: "Es nevaru tikai iet uz procedūrām un gaidīt, kad notiks brīnumi!" Pārkere konstatējusi, ka pēdējā laikā viņas ādas stāvoklis ir tik slikts kā nekad iepriekš.

Vienlaikus populārā meitene nolēmusi "atgūt spēcīgu enerģiju". Viņa cer sakārtot gan savu sievišķo enerģiju, gan, kā pati saka, "boss woman" jeb priekšnieces enerģiju, gan arī prāta un spēka enerģiju.

"Es jūtu, ka iepriekšējais gads man ļoti atņēma enerģiju, tas bija pirmais gads, kurā es nemācījos kādā mācību iestādē un visu gadu tikai ceļoju un atpūtos. Es, protams, daudz enerģijas ieguvu, bet pazaudēju ļoti daudz cita veida enerģijas, kas man pietrūkst, lai darbotos ikdienā," par enerģijām reflektē Pārkere.

Jāatgādina, ka uzņēmīgā jauniete 20 gadu vecumā ieguva augstāko izglītību Kultūras akadēmijā, bet 21 gada vecumā nodibināja savu uzņēmumu – pēc viņas veidota dizaina top rotaslietas. Savukārt 22 gadu vecumā influencere izdeva memuārus par savu dzīvi, tiesa, grāmata tika nopludināta internetā un saņēma ironizējošas kritikas šalti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!