Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju pusaudžu elks, influenceris Lauris Zalāns plūcis laurus bērnu zīmola "Nickelodeon" balvu ceremonijā "Kid's choise Awards", saņemot balvu "Latvijas mīļākais influenceris", portālam "Delfi" ziņo kanāls TV3.

Ceremonija, kas norisinājās Losandželosā, bija piesātināta ar ekstrēmiem priekšnesumiem, ilūzijām un citiem šova elementiem. Tajā piedalījās atpazīstami mūziķi, aktieri, sportisti un citas slavenības, savukārt aktieris Adams Sendlers saņēma īpašu apbalvojumu par viņa izcilo karjeru.

Starp pasaules spīdekļiem ceremonijā uzmirdzēja arī Latvijas vārds – kategorijā "Latvijas mīļākais influenceris" apbalvojumu ieguva Lauris Zalāns, kurš balsojumā apsteidza Elīnu Pakalni, Kristapu Graufeldu jeb Joretu un Adrianu Miglāni.

Pagājušajā gadā šo pašu balvu ieguva kulinārijas influencere Juška Padruška, kurai "TikTok" platformā ir vairāk nekā 80 000 sekotāju. Lauris Zalāns šajā vietnē var lepoties ar nepilniem 60 tūkstošiem fanu.

Par iecienītāko bērnu televīzijas šovu šogad tika atzīts "The Fairly OddParents: Fairly Odder", savukārt ģimeņu iecienītākā seriāla godu izpelnījās populārais seriāls "Vensdija", kura galvenās lomas atveidotāja uzlecošā zvaigzne Dženna Ortega ieguva iemīļotākās televīzijas zvaigznes apbalvojumu.

Balvas saņēma arī seriāla "Stranger things" aktrise Millija Bobija Brauna, aktieris Dveins Džonsons, mūziķi Teilore Svifta un Harijs Stails, kā arī daudzas citas slavenības. Ceremonija ir skatāma "Paramount+", kas Latvijā pieejams platformā Go3.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!