Foto: Privātais arhīvs/Sanda Bogomazova

Pēc 12 gadu draudzības savas attiecības oficiāli noformējuši restorāna "Buržujs" saimnieks Gaitis Burba un skaistuma blogere, pretnovecošanās kursu vadītāja Una Ulme, šonedēļ vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Burbas un Ulmes kāzu svinības notikušas Botāniskā dārza Svinību šķūnī apmēram 50 viesu klātbūtnē. Pāri salaulāja mācītājs Mārtiņš Burke-Burkevics, bet vedēju loma uzticēta uzņēmējiem Pēterim un Aijai Šmidrēm.

Šīs ir 49 gadus vecās Ulmes trešās laulības. Kāzās piedalījās arī viņas dēls no pirmās laulības – 30 gadus vecais modes mākslinieks Reinis Krūmiņš, kā arī Unas otrā vīra māsa, žurnāliste Inita Sila.

Kā raksta "Kas Jauns", līgava bija tērpusies Inetas Vecmanes darinātā baltā kostīmā, viņas galvu rotāja Evitas Vildes-Onzules veidota matu rota, savukārt kājās influencere vilka zīmola "Salvatore Ferragamo" zaļas kurpes. Jaunlaulāto gredzenus darinājis Unas draudzenes Zanes brālis rotkalis Gvido Vaļickis.

Pēc kāzām viesi lustējušies Burbas restorānā "Buržujs" un ap sešiem no rīta aizmiguši viesnīcā "Kempinski".

To, ka Una Ulme pošas kāzām ar ilgaddējo draugu, viņa pavēstīja šogad vasarā TV sarunu šovā, turklāt pati bijusi šīs idejas virzītāja. "Jā, man ir svarīgi apprecēties arī pēc tik daudz kopā nodzīvotiem gadiem, jo uzskatu, ka vīrietim tomēr ir jāuzņemas kaut kāda atbildība," – tā šovasar izteicās Ulme.

View this post on Instagram

A post shared by Una Ulme (@unaulme)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!