Foto: F64
Bēdīgi slavenās "Rīgas balles" patroneses Natālijas Tumševicas kopdzīve ar kardiologa Andreja Ērgļa dēlu Kristapu ir beigusies – tā ilga četrus gadus, un punktu mīlai pielicis kovidlaiks, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Natālija Tumševica ar Kristapu Ērgli apprecējās ārkārtīgi krāšņās kāzās 2017. gadā, taču pēc četru gadu kopdzīves pāris vairs nav kopā – fināls mīlas attiecībām pienācis daudziem pāriem tik grūtajā Covid-19 pandēmijas laikā.

Ar populārā kardiologa Andreja Ērgļa dēlu, šobrīd 36 gadus veco Kristapu viņa bija pazīstama jau senāk, taču romantiskas attiecības abi uzsāka 2015. gadā, kad Kristaps skaistulei nosūtījis 101 sarkanu rozi un sācis visādi citādi lutināt savu izredzēto. Pēc diviem gadiem tika dzertas skaistas kāzas prominentu viesu pulkā.

Nu laulība izirusi, to "Privātajai Dzīvei" apliecina arī pati Tumševica. "Nebija nekādu pāridarījumu, šķīrāmies uz draudzīgas nots. Tagad esam labi draugi, arī mūsu vecākiem ir labs kontakts. Vienkārši neizturējām kovida laiku, un saglabāt attiecības mums nesanāca. Sarunājām, ka šķirsimies, jo tā būs labāk abiem."

Natālija Tumševica Latvijas pašmāju publikai zināma kā dziedātāja un smalkās sabiedrības labdarības baļļu organizatore. Viņas piekto gadu pēc kārtas veidotā "Rīgas balle" Melngalvju namā 2020. gadā izpelnījās sabiedrības kritiku par "dzīrēm mēra laikā", par ko balles patronese Tumševica tika arī sodīta ar 250 eiro par epidemioloģisko noteikumu pārkāpšanu Covid-19 pandēmijas laikā. Vienlaikus Tumševica šo sarīkojumu bija pieteikusi UNESCO nemateriālā kultūras mantojuma sarakstam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!