Foto: Vida Press
Veikts vērienīgs pētījums, kurā beidzot noskaidrots, cik bieži sievietes vēlas seksu, un rezultāti pārsteiguši daudzus. Atklājies, ka daiļā dzimuma būtnes patiesībā ir ļoti izsalkušas pēc mīlēšanās, taču daudzas nedara to tik bieži, cik vēlētos.

Britu mediji, atsaucoties uz aplikācijas Kindara, kas veidota, lai palīdzētu sievietēm sekot līdzi savām auglīgajām dienām un palikt stāvoklī, nesen veikto pētījumu, ziņo, ka dāmas par seksu domā tikpat bieži, cik vīrieši.

Aplikācijas radītāji aptaujājuši 500 sievietes, no kurām vairāk nekā puse atklājušas, ka ikdienā nemīlējas tik bieži, cik vēlētos. 53 procenti dāmu uzsvērušas, ka viņas nav apmierinātas ar savu šī brīža seksuālo dzīvi un vēlētos, lai tā būtu piesātinātāka.

Pētījumā atklājies, ka 75 procenti sieviešu vēlētos nodarboties ar seksu vairāk nekā trīs reizes nedēļā. Savukārt 13 procenti aptaujas dalībnieču vēlētos mīlēties vismaz sešas reizes nedēļā. Turklāt vairāk nekā divas trešdaļas sieviešu atzinušas, ka vienmēr sasniedz orgasmu.

Daudzus pārsteidzis fakts, ka 50 no 500 aptaujas dalībniecēm apgalvojušas, ka viņas mīlēšanās laikā parasti sasniedz vairākus orgasmus. Tāpat noskaidroti faktori, kas kaitē sievietes libido un nomāc vēlmi nodarboties ar seksu.

Kā lielākais traucēklis nosaukts stress, savukārt viena no piecām sievietēm atzīmējusi, ka viņa nespēj guļamistabā atbrīvoties, jo nejūtas pārliecināta par savu ķermeni. 11 procenti sieviešu atzinušās, ka gribēšana mīlēties samazinājusies pēc bērna piedzimšanas.

Izskaitļots, ka vairāk nekā puse aptaujas dalībnieču uzskata, ka galvenais laba seksa priekšnosacījums ir emocionāla saikne ar partneri un spēcīgas jūtas. Tikai aptuveni 20 procenti sieviešu uzskata, ka pats svarīgākais mīlēšanās etaps ir priekšspēle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!