Foto: Privātais arhīvs

Lai gan Olga Kambala ir publiski sūkstījusies, ka vīrs nav gana turīgs, lai nopirktu viņai kārtīgu kažoku, Kaspars Kambala savu mīļoto tomēr spējis iepriecināt – viņš Olgai uzdāvinājis ceļojumu uz Brazīliju, kur šobrīd atrodas arī pats.

Kaspars un Olga Kambalas savas kāzas svinēja divreiz – pirmo reizi kovida laikā un otro reizi pērnā gada oktobrī. Medusmēnesis lāgā nesanāca ne toreiz, ne pērn, tomēr tagad mīlnieki bauda Brazīlijas viesmīlību, vērojams pašmāju realitātes šovā "Slavenības bez filtra", kura varoņi jau ilgu laiku ir Kambalas.

Kaspars uz saulaino Brazīliju devies "darba darīšanās", atstājot Olgu mājās ar bērniem. Tomēr nule viņš pārsteidza kundzi ar zvanu no tālās zemes: paziņojot, ka sievai jākravā somas un jābrauc pie viņa. Olgu tas ļoti iepriecināja – viņasprāt, Kaspars beidzot ir izpildījis doto solījumu par medusmēnesi.

Kā zināms, pāra iepriekšējos ceļojumos, piemēram, uz Turciju, TV skatītāji varēja būt liecinieki visai nepatīkamām situācijām pāra starpā – tāds bija viņu strīds uz ielas, kad Olga pukojās: Kaspars visām savām iepriekšējām dāmām pircis dārgas dāvanas, bet viņai nekas nopietns netiekot. Kambalu tas manāmi sadusmoja un vīrietis kļuva dzēlīgi ass pret savu laulāto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!