Foto: Privātais arhīvs
Šovbiznesa elements Kortnija Kardašjana un "Blink 182" mūziķis Treviss Barkers nosvinējuši trešās kāzas – šoreiz pa īstam, raksta ASV tabloīdi.

Realitātes šova "Kardašjanu ģimenīte" viena no galvenajām varonēm Kortnija Kardašjana 43 gadu vecumā pirmo reizi oficiāli iestūrējusi laulības ostā. Aprīļa sākumā pēc "Grammy" balvu ceremonijas viņa un 46 gadus vecais Barkers individuālas "kāzas" paši sev uzrīkoja Lasvegasā, bet maijā Santabarbarā, Kalifornijā, mīlētāji svinēja otrās kāzas ar viesu piedalīšanos.

Un nu notikušas trešās kāzas kā kulminācija visam. Ceremonija aizvadīta Portofino, Itālijā, kuplās ģimenes klātbūtnē.

Līgava bija tērpusies īpaši greznā "Dolce & Gabbana" kleitā: korsešveida minikleita komplektā ar īpaši garu plīvuru, kurā izšūti bībeles motīvi. Arī līgavainis bija uzvilcis itāļu luksusa zīmola uzvalku.

Kāzās piedalījās visa kuplā Kardašjanu ģimenīte – visas māsas un ciltsmāte. Klāt bija arī Kortnijas trīs bērni, taču viņu tēvs Skots Disiks ielūgts uz kāzām netika.

Pāris ir kopā apmēram divus gadus, taču pazīstami abi ir jau desmit gadus. 43 gadus vecajai skaistulei šīs ir pirmās laulības dzīvē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!