Foto: Privātais arhīvs
Šova "Ģimene burkā" ietvaros apgarotā Uģa Kuģa saimē nolemts beidzot aprakt zemē jaunākā dēla Atulas placentu – orgānu, kas grūtniecības laikā saista augli ar mātes organismu un regulē bērna vielmaiņu. Izrādās, Kuģu ģimenē ir ierasts placentas gadiem ilgi uzglabāt ledusskapī mājās.

Vēdu apoloģētam, krišnaītu apziņas sludinātājam Uģim Kuģim ar sievu Lindu ir divi dēli – Krišna Tamals un Atuls Krišna. Kā šovā atklāj mazuļu māte, vecākā dēla placenta ledusskapja saldētavā glabājusies divus gadus, bet jaunākā – gandrīz gadu.

Raidījuma ietvaros abi devušies uz Ragaciemu, kur nolemts zem ceriņu krūma aprakt jaunākā dēla placentu. Pasākums, protams, svinīgs.

"Man ir liels prieks, ka placenta nonākusi zemē, kur ir viņas īstā vieta. Prieks, ka tas noticis tik ātri, jo Tamala placenta mūsu saldētavā bija nogulējusi divus gadus," saka krišnu saimes galva. Kuģa sieva par notiekošo pauž sajūsmu un saka, ka "ar jaunāko bērnu viss notiek ātrāk". Pēc placentas norakšanas virs bedres tika iestādīts ceriņkrūms, un ceremonija noslēgta ar Uģa Kuģa dziesmām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!