Foto: Privātais arhīvs
Latviešu dizaineres Ramonas Agrumas ģimene ne īpaši atbalsta viņas attiecības ar aktrisi, pasaulē pazīstamo komiķi Rebelu Vilsoni, Vilsone atklājusi podkāstā "Life Uncut".

"Delfi" jau vēstīja, ka pasaulslavenā austrāliešu aktrise Rebela Vilsone 2022. gada jūnijā nāca klajā ar paziņojumu, ka iemīlējusies sievietē. Tā izrādījās Losandželosā mītošā latviete Ramona Agruma – modes dizainere, uzņēmēja un kādreizējā politiķa Armanda Agruma meita. Viņa savulaik vadītais fonds "Prioritāte" cita starpā asi iestājies pret homoseksuālām attiecībām.

Kā tagad intervijā pastāstījusi Vilsone, Ramonas ģimene nav pieņēmusi abu dāmu attiecības un bijis diezgan sarežģīti to "pieradināt" pie idejas par abu kopābūšanu. Tieši tāpēc daudzos aspektos Agrumai bijis grūti sadzīvot ar publicitāti, kas radās līdz ar Vilsones "iznākšanu no skapja".

"Viņa [Ramona] nav publiska persona, līdz ar to viņai tas viss ir daudz grūtāk. Ir skumji redzēt to, kas notika ar viņas ģimeni šajā saistībā. Ceru, ka cilvēki tomēr mainīs savu attieksmi pret lietām," podkāstā sacīja Vilsone.

Kopš abas paziņoja par savu mīlestību, dāmas kopā apceļojušas vai visu pasauli, savus piedzīvojumus dokumentējot arī "Instagram" platformā. Bet pērn novembrī viņu ģimene kļuva kuplāka – pasaulē nāca surogātmātes iznēsāts bērniņš. Paziņot par meitas Roisas ierašanos pasaulē, aktrise vēstīja, ka ģimenes izveidošana allaž bijis viņas sapnis.

Komiķe īpaši populāra kļuva pēc tam, kad nepilna gada laikā atbrīvojās no 27 kilogramiem liekā svara. Iepriekš viņa bija slavena tieši savu kuplo formu dēļ. Vilsone klāstīja, ka apaļīgumu veicinājusi emocionāla ēšana "slavas spiediena" dēļ, un liekais svars viņai sagādājis virkni veselības problēmu. Īsi pirms savas 40. dzimšanas dienas aktrise iesaldēja savas olšūnas ar nolūku tādējādi kādreiz kļūt par māmiņu.

Aktrise nekad nav bijusi precējusies, taču viņas pagātnē ir trīs gadu ilgas attiecības ar britu aktieri Metu Lūkasu, abi dzīvoja kopā mājā Rietumholivudā laika posmā no 2012. līdz 2015. gadam. 2021. gadā viņa šķīrās no vēl kāda vīrieša – šīs attiecības ilga tikai četrus mēnešus. Par citām Vilsones attiecībām ziņu nav, taču zināms, ka viņa līdz šim nav bijusi nopietnās attiecībās ar kādu dāmu, latviete ir pirmā sievišķīgā mīlestība viņas dzīvē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!