Foto: Kadrs no video

Dziedātāja un radošās studijas saimniece Liene Šomase veselu dienu pavadījusi kopā ar aktieri Andri Buli TV šova "Iečeko slavenību" satura veidošanā. Cita starpā Šomase atklāja, ka jau ilgstoši netiek galā ar kādu uzmācīgu fani.

Kā raidījumā atklājusi māksliniece, viņa jau sen "cietusi" no sieviešu dzimuma uzmanības – reiz kāda dāma Šomasi pat iespiedusi stūrī naktskluba tualetē un sākusi bučot, taču tas bijis nieks, salīdzinot ar to, kādai drāmai viņa iet cauri šobrīd.

Šomase stāsta, ka jau trīs gadus viņu vajā kāda aktīva fane. Dziedātāja cer, ka šī būtne noskatīsies raidījumu ar viņas piedalīšanos un varbūt mitēsies savos uzmanības apliecinājumos.

"Viņa nāk pie manis uz studiju, viņa sien balonus pie manas mašīnas, dienā nosūta 200 īsziņas... Lūdzu, pārstāj to darīt," lūdzas māksliniece. Uzmācīgā dāma dziedātājai īsziņās atzīstoties mīlestībā.

Saistībā ar vajāšanu Šomase arīdzan vērsusies Kriminālpolicijā. "Bet viņa jau neko tādu man nedara, tikai dāvina dāvanas," spriež dziedātāja un piebilst, ka ir tendēta uz vīriešiem, nevis sievietēm. Pret uzmanību no vīriešu puses viņai iebildumu nav, Šomase paskaidroja Bulim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!