Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Miljardierim, tehnoloģiju magnātam un filantropam Bilam Geitsam esot bijusi izstrādāta shēma, lai regulāri slepus satiktos ar sievietēm, atsaucoties uz avotiem kompānijā "Microsoft" šonedēļ ziņo medijs "Vanity Fair".

Bils un Melinda Geitsi kopīgajā paziņojumā šā gada 4. maijā pavēstīja, ka viņu 27 gadus ilgajai laulībai pienācis gals, pāris iešot tālāk katrs savu ceļu, vienlaikus turpinās vadīt pašu izveidoto labdarības fondu.

Jau drīz pēc paziņojuma par šķiršanos kļuva zināms, ka laulības šķiršanas pieprasījumu tiesā iesniegusi Melinda Geitsa.

"Vanity Fair", atsaucoties uz anonīmiem avotiem Geitsam piederošajā tehnoloģiju uzņēmumā "Microsoft", vēsta, ka Geitss gadiem ilgi, iespējams, krāpis savu sievu. Viņš zināms kā cilvēks, kam diena saplānota gluži vai ik pa piecām minūtēm, tomēr Geitss regulāri devies izbraucienos, kuri nebija plānoti viņa dienas kalendārā. "Mēs visi pieņēmām, ka viņš bija kopā ar kādām sievietēm," paudis kāds darbinieks.

Bieži vien bijis novērots, ka Geitss uz darbu atbrauc savā "Mercedes" automašīnā, bet izbraukumiem izmantojis zelta krāsas "Porsche" auto, kuru pie ofisa atgādājis Geitsa asistents. Mašīnu maiņa esot bijuši mēģinājumi slēpt neuzticības pēdas.

"Vanity Fair" publikācijā arīdzan vēstīts, ka Melinda Geitsa ilgāku laiku izmantojusi privātdetektīva pakalpojumus, kura atklātais noderēšot tiesvedībā, šķiroties no vīra. Melindas advokāts gan noliedz, ka viņa jebkad būtu algojusi privātdetektīvu vīra gaitu izsekošanai.

Savukārt "The New York Times" pagājušajā mēnesī ziņoja, ka Bils Geitss esot izrādījis īpašu uzmanību dažām sievietēm, kas pie viņa strādājušas laikā, kad viņš bija "Microsoft" priekšsēdētājs. Vienai sievietei viņš sūtījis e-pastu ar aicinājumu pavakariņot kopā, bet kādai citai dāmai, kura strādājusi Geitsu labdarības fondā, izteicis uzaicinājumu uz randiņu, kamēr viņi bijuši komandējumā.

Medijs "Insider" publicējis sarunu ar Melindas Geitsas advokātu, kurš specializējies sevišķi turīgu un ietekmīgu pāru laulības šķiršanā. Advokāts norāda, ka Geitsu šķiršanās būs ilga. Bils Geitss pēc "Forbes" datiem ir ceturtais bagātākais cilvēks pasaulē. Bils un Melinda jau pirms paziņojuma par šķiršanos bija sagatavojuši laulību līgumu. Pārim ir trīs jau pieauguši bērni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!