Foto: DELFI

Labklājības ministre Ramona Petraviča (KPV) pandēmijas laikā nonākusi ļaužu mēlēs, sak, kā gan viņai var būt tik profesionāli veidots manikīrs, ja speciālisti strādāt nedrīkst? Izdevumam "Privātā Dzīve" politiķe atklājusi nianses, kas ar to saistās.

Petravičas aizdomīgi "svaigais" manikīrs, turklāt ar gela lakas pārklājumu, piesaistījis visu uzmanību. Viņa ar perfektiem nagiem gan viesojusies televīzijā, gan fotogrāfijās no darba gaitām manīta ar lielisku manikīru dažādās krāsās. Manikīra speciālistes savos forumos sociālajos tīklos sašutušas: nu, tas taču ir profesionāļa darbs! Taču valstī noteiktais ārkārtas stāvoklis šobrīd liedz "nagkopējām" rosīties.

Sarunā ar "Privāto Dzīvi" Ramona Petraviča skaidro, ka saņēmusi virkni vēstuļu no sievietēm. Petraviča turpina apgalvot, ka pie lieliskā manikīra tiek savās mājās ar pašas un ar meitas palīdzību.

"Pati varu sakopt kreiso roku, bet labās rokas nagus sakopj un gela laku uzklāj mana meita. Viņai ir arī gela lakas žāvētājs. Meita pati sev taisa skaistus nagus, un nebūt nav jāiet uz salonu," skaidro labklājības ministre.

Lielo sabiedrības interesi un arī nopēlumu viņa traktē kā "augstā stresa līmeņa" sekas, jo cilvēki jau gandrīz gadu dzīvo pandēmijas ierobežojumos. "Samazinās cilvēku ienākumi, un tas rada neapmierinātību," pauž Petraviča.

Vienlaikus kritika viņai neliks atturēties no saviem skaistumkopšanas paradumiem. "Nedomāju, ka sievietei tik ļoti ir jānolaižas, lai nerūpētos par savu izskatu tikai tāpēc, ka daļai cilvēku tas nepatīk vai traucē. Neesmu dzirdējusi, ka vīriešus kritizētu ārienes dēļ. Varbūt es kaut kā izceļos ar savu ārieni, un tas ir kaut kas nebijis Latvijas politikā, ka sieviete var būt kopta," brīnās ministre un piebilst, ka saņēmusi vēstules no sievietēm, kuras jūtas Petravičas iedrošinātas.

Kā zināms, 21. janvārī valdība lēma veikt grozījumus Ministru kabineta rīkojumā par ārkārtējās situācijas izsludināšanu, vēl līdz 7. februārim pagarinot šobrīd spēkā esošos drošības pasākumus, kas paredz arī aizliegumu apmeklēt frizierus un manikīra speciālistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!