Foto: Privātais arhīvs

Bijušais basketbolists, tagad bokseris Kaspars Kambala vēlreiz apprecējies, liecina jaunās sievas publiskotais sociālajos tīklos.

42 gadus vecā Kaspara Kambalas draudzene vēl nesen sevi dēvēja par Olgu Grinčenko-Pacijenko, taču nu viņa ir Olga Kambala, sieviete pavēstījusi "Facebook" vietnē. Uzvārds nomainīts arī instagramā. Gan Olga, gan Kaspars kā īpaši zīmīgu datumu norāda 13. aprīli.

Sportists, tagad marihuānas izstrādājuma influenceris, iepriekš bija zināms kā vīrs ar pamatīgu pieredzi draudzenēs. Ja attiecības beidzas, Kambala nekad ilgi nav dzīvojis vecpuisī, jo tūdaļ klāt ir jauna draudzene. Iepazīstot dāmas, Kambalas pēdējā draudzene Olga kļuvusi arī par laulāto. Abiem šīs ir otrās laulības dzīvē.

2020. gada nogalē izjuka Kaspara pusotru gadu ilgusī draudzība ar modeli Loretu Ezeriņu, un jau 2021. gada janvārī sportists savus sekotājus soctīklos iepazīstināja ar jauno izredzēto – uzņēmēju Olgu, kuru viņš pamanījis "Instagram" platformā pēc tam, kad Olga izpaudusi simpātijas. Olga tobrīd bija precējusies ar savu triju meitu tēvu; sešpadsmit gadu ilgā laulība izira pēc tam, kad mīlas valgos nonāca Olga un Kaspars. Kambala nesen TV šovā pauda, ka līdz šim viņa dzīvē horizontāli guldītas ap 300 līdz 500 sieviešu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!