Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju dziedātāja Elīna Gluzunova atkal ir kopā ar savu trīs bērnu tēvu Artjomu Gluzunovu, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve". Lai gan šogad janvārī dziedātāja portālam "Delfi" stāstīja, ka šajās attiecībās daudz cietusi un tāpēc no Artjoma aizgājusi, abi devuši otro iespēju mīlestībai.

Ap Ziemassvētku laiku Gluzunova pameta savu trīs bērnu tēvu, uzsākot arī citas attiecības. Tobrīd māksliniece veltīja daudz pārmetumu Gluzunovam, tostarp bija vīlusies, ka astoņu gadu laikā vīrietis tā arī neapprecēja Elīnu. Skandāls izvērtās publisks. Noskaidrojās arīdzan, ka Gluzunovs patiesībā ir precējies ar kādu taizemieti un vispār bijis neuzticīgs dzīvesdraugs.

Ja tolaik Gluzunovs teica, ka pie bērnu mātes nedomā atgriezties, jo "visi tilti ir sadedzināti", tad šis pavasaris nācis ar jaunām vēsmām – abi atkal ir kopā. To dziedātāja atklājusi intervijā žurnālam "Klubs". Piedoti arī sānsoļi, jo neuzticīgi bijuši abi.

Kā stāsta Elīna, visu mainījusi nakts, kad Artjoms palicis pie viņas. "Es viņu apķēru no mugurpuses un sajutu viņa smaržu. Sapratu – tā ir smarža, ko nekad dzīvē neaizmirsīšu. Nezinu, vai tas ir pieradums, vai mīlestība, vai mazohisms, bet sapratu, ka šo smaržu negribu iemainīt ne pret ko. Zinu, ka tas ir mans cilvēks," teic Gluzunova, kura ir pieņēmusi drauga uzvārdu, lai gan abi nav oficiāli salaulājušies.

To, ka abi atkal dzīvo kopā, "Privātajai Dzīvei" apliecinājis arī Gluzunovs. Pāris audzina trīs mazgadīgus bērnus – Anabellu, Lukasu un Tomasu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!