Foto: Privātais arhīvs
Pasaulē nākusi Holivudas aktiera Aleka Boldvina astotā atvase – meita. Šis bērniņš ir septītais viņa un sievas Hilarijas Baldvinas ģimenē, vēsta ārzemju mediji.

Hilarija Boldvina, ar kuru aktieris ir precējies jau desmit gadus, 22. septembrī dzemdējusi abu septīto kopīgo mazuli. Meitene nosaukta par Ilariju Katalinu Irēnu Boldvinu.

"Viņa ir šeit! Mēs esam ļoti priecīgi iepazīstināt jūs ar mūsu mazo sapņa piepildījumu. Viņas brāļi un māsas sveic viņu mājās. Mīlestību jums visiem!" sociālajā tīklā "Instagram" vēsta 38 gadus vecā Hilarija, publiskojot sirsnīgu video ar jaundzimušo.

Par to, ka Boldvinu ģimene kļūs vēl kuplāka, pāris pavēstīja šogad martā. Šāda ziņa nāca pēc tam, kad pagājušajā gadā ģimenē valdīja bēdas – Aleks Boldvins nejauši nošāva vesterna "Rust" operatori un ievainoja režisoru. Ierocis, kas bija rekvizīts, izrādījās īsts un pielādēts. Aktieris notikušo ļoti pārdzīvoja, taču savu vainu slepkavībā neatzīst; lieta vēl nav noslēgusies.

64 gadus vecais Boldvins ir tēvs jau pieaugušai meitai Īrijai – viņai jau 26 gadi, viņas māte ir slavenā aktrise Kima Beisindžere, savukārt pārējie bērni ir Boldvina un jogas instruktores Hilarijas atvases.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!