Foto: Privātais arhīvs
Šovu zvaigzne Jeļena Karadžana laidusi pasaulē savu pirmo mazuli, piedzimusi meitenīte, liecina sievietes publiskotā informācija vietnē "Instagram".

24. martā pasaulē nākusi par TV šovu veterāni sauktās Jeļenas ilgi gaidītais bērns – piedzimusi meitenīte, kas nosaukta par Stefāniju Asju.

Jeļenas mazulis ir pirmais viņai un viņas Turcijā dzīvojošajam vīram Ševketam Karadžanam, ar kuru Jeļena apprecējās gada sākumā vīra dzimtenē. Jeļena jau iepriekš bija teikusi, ka bērnu dzemdēs Latvijā.

Jāpiezīmē, ka sieviete savus sekotājus trešdien ap pulksten 10 rītā "paņēma līdzi" uz dzemdību namu, dokumentējot arī pieredzi tur – parādot ēdienu, informējot par mazuļa sirdspukstiem un savu svaru (Jeļena dzemdējot svēra 49 kilogramus), bet jau pulksten 17 ziņoja par veiksmīgi notikušām dzemdībām.

"Mēs esam piedzimuši! 2,315 kilogrami un 48 centimetri. Bez anestēzijas, bez epidurālās," instagramā ziņoja jaunā māmiņa.

Kā zināms, Jeļena Karadžana (agrāk Jeļena Petrova) uzskatāma par pašmāju TV šovu veterāni – viņa piedalījusies gan "Lauku sētā", gan šovā "Plus mīnus īstais", gan arī populārajā TV3 pārraidē "Saimnieks meklē sievu", kur aizpērn bija viena no kolorītā Ilmāra līgaviņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!