Foto: Privātais arhīvs
Tīkla mārketinga biznesmenes Katrīnes Saulietes mīļotais cilvēks Pēteris Vasiļevskis nu jau pavisam labi iejuties patēva lomā, liecina Saulietes publiskotie ģimeniskie video.

"Profesors Vasils" – tā savu mīļoto sirsnīgi nodēvējusi influencere Katrīne Sauliete, saviem faniem ļaujot ielūkoties itin parastā vakarā viņas un Pētera nu jau kopīgajā dzīvesvietā.

Ar telefona kameru "stalkojot" savu puisi dzīvojamā istabā, Katrīne nofilmējusi jaukus "instastorijus", kuros redzams krietna patēva pienesums, proti, pilots Pēteris vakarā apmāca skolas zinībās Katrīnes jaunāko meitu Kortniju, kura nule uzsāka gaitas 2. klasē.

Gādīgais Pēteris visupirms novērtēja meitenes paveikto vizuālajā mācībā, Kortnijas uzzīmēto lūdzot novērtēt kādai sev zināmai mākslas speciālistei. Bet pēc tam ģimene ķērās pie reizrēķina.

Kortnijai pagalam neveicās sareizināt četri ar pieci, taču pilots Pēteris nepadevās! Viņš atkal un atkal mācīja meitenei matemātiskas darbības, tostarp secinot, ka koncentrēšanos traucē ieslēgtais televizors. Tas tūdaļ pat tika izslēgts, lai skolniece varētu pievērsties apgūstamajai vielai.

Katrīne Sauliete, šķiet, ļoti novērtē sava jaunā drauga iesaistīšanos meitu audzināšanā un pauž prieku par viesistabā redzētajām ģimeniskajām ainiņām.

28 gadus vecais aviācijā strādājošais Pēteris Vasiļevskis ar Katrīni Saulieti ir kopā jau četrus mēnešus. Saulietei ir divas meitas Kerija un Kortnija, kuras dzimušas laulībā ar hokejistu Kasparu Saulieti. Pirms dažiem mēnešiem 35 gadus vecā Sauliete ar Vasiļevski uzsāka kopdzīvi, un mājās vieta atradusies arī viņas un bijušā vīra meitām.

View this post on Instagram

A post shared by Katrīne Sauliete (@queen_kachinja) on Aug 1, 2020 at 1:43pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!