Foto: Privātais arhīvs
Jelgavniece Agrita Bindre-Blumenaua, kura jau vairākus gadus savu privāto dzīvi demonstrē TV sadzīves šovā "Ģimene burkā", tikusi pie krieti jaunāka pielūdzēja.

Realitātes seriāla "Ģimene burkā" dalībniece Agrita Bindre-Blumenaua skatītāju acu priekšā piedzīvojusi grandiozas pārvērtības – aizgāja no vīra alkoholiķa, pašas spēkiem nodrošināja dzīvi sev un četriem bērniem, un, kad izrādījās, ka ar pašas reklamētajiem funkcionālā ēdiena pulverīšiem īsti notievēt nepadodas, korpulentā dāma devās ķirurģiski samazināt kuņģi. Šova ietvaros viņa arīdzan tikusi pie baltākām zobu rindām mutē.

Zaudējot lieko svaru un uzlabojot vizuālo tēlu, jelgavniece uzplaukusi, atbrīvojusies no kompleksiem un beidzot gatava pilniem malkiem baudīt dzīves sniegtās iespējas.

Agritas pielūdzēji ir kārts, ko šovā izspēlē īpaši uzvērti. Nesen viņas dzīvē uzbūrās pielūdzējs no Zviedrijas, ar kuru gan nekas vairāk par telefonsarunām nenotika, bet nu kārta reālākam kavalierim.

Viņai 40, viņam – nedaudz pāri 20. Tik jauniņš ir Agritas jaunais pielūdzējs, kurš daudzbērnu māmiņu aicinājis uz tikšanos...

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!