Foto: Vida Press
Blogere un Ukrainā zināma influencere Mila Kuzņecova nu var lepoties ar īpašu titulu – tieši viņai pieder valstī lielākās dabiskās krūtis.

Efektīgā Mila Kuzņecova nāk no Lubnijas pilsētas Poltavas apgabalā.

Nedēļas nogalē Kijevā notikušā pasākumā Kuzņecova oficiāli atzīta par valstī brangāko krūšu īpašnieci, vēsta "Ria Novosti".

Jaunie mērījumi rāda, ka Kuzņecovai izdevies pārspēt 2016. gadā Ukrainā uzstādītu rekordu, kad par lielākajām krūtīm tika atzītas kādas dāmas lepnums 128 centimetru apjomā.

Kuzņecova šo rekordu pārspējusi, pierādot, ka viņas krūšu apkārtmērs ir 135,5 centimetri. Tādējādi viņa atzīta par lielāko dabisko krūšu īpašnieci valstī. Kuzņecovas panākums ticis fiksēts arī Ukrainas nacionālo rekordu reģistrā, paziņojusi šīs organizācijas vadītāja Lana Vetrova.

Zīmīgi, ka pirms uzmērīšanas Kuzņecovai bija jāuzrāda mediķu atzinums, ka viņas krūtis tik tiešām ir dabiskas jeb bez ķirurģiskas iejaukšanās.
Iespaidīgās ārienes dēļ Kuzņecovai sociālajos tīklos ir prāvs pulks sekotāju, instagramā to ir vairāk nekā pusmiljons cilvēku. Mila Kuzņecova savā valstī zināma kā blogere, televīzijas šovu dalībniece, plus-size modele un konkursa "Miss Universe Plus Size 2019" dalībniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!